FIN*ILOINEN kissala toivoo itseltään

FIN* ILOINEN kissala toimii kasvatustyössä mahdollisimman vastuullisesti ja kissaliiton sääntöjä kunnioittaen. Kissankasvatus ja kissojen näyttelyttäminen on meille koko perheen harrastus, jonka pitää olla sydämen asia ja mukavaa.

ILOINEN kissanpentu on
aina FIFe:ssä rekisteröity rotukissa,
jonka vanhemmat on testattu tarttuvien tautien (FELV, FIV) ja tarpeen mukaan myös mahdollisten periytyvien sydän-
tai munuaissairauksien varalta. ILOINEN kissanpentu on uuteen kotiin lähtiessään eläinlääkärin tarkastama ja tunnistusmerkitty ja saanut asiaan kuuluvat rokotukset ja madotukset. ILOINEN kissala on Microsporum Canis –testattu ja puhtaaksi todettu 2007.

ILOINEN kissala harkitsee kollin ja nartun astutuksen huolellisesti ja pyrkii välttämään sisäsiitosta.

ILOINEN eurooppalaiskissa tai siperiankissa muuttaa uuteen kotiinsa vietettyään vähintään 12-viikkoa emonsa hoivissa. Kissalan väki pyrkii antamaan pennuille ja emolle rauhaa, turvaa, hellyyttä, hulinaa ja virikkeitä sopivassa suhteessa sekä tietysti laadukkaan perushoidon. Siten jokainen ILOINEN kissa saa mahdollisimman hyvät eväät elämäänsä varten.

Jokainen ILOINEN kissanpentu pyritään tuntemaan vauva-kodissa yksilönä. Jokaiselle pennulle etsitään ulkoisiin piirteisiin sekä luonteenpiirteisiin sopiva ikioma koti näyttely-, kasvatus- tai lemmikkikissana mutta ennen muuta perheenjäsenenä.

Jos sinusta tuntuu, että ILOINEN eurooppalainen tai siperiankissa voisi olla sinun elämänkumppanisi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse vaikkapa jo ennen kuin ILOINEN pentue on syntynyt ja kysyä lisää!

Tavoitteenamme on yhdistää iloiset kissat ja onnelliset omistajat ja kasvattaa terveitä rodunomaisia kisumirrejä!

 
 

 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
all content and graphics KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted
page last updated 100907


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com