Kuutuulen Fadila
alias TurTur
EUR a
 

oma sivu
    sukutaulu      
         
 
 

Kuutuulen Fadila

EUR a / 180694-160905

Tämä pieni sininen eurooppalaistyttö oli ensimmäinen kosketuksemme rotukissamaailmaan ja Paulille ensimmäinen kosketus kissoihin yleensäkin. Kuutuulen Fadila eli TurTur - tuttavallisesti Turtsi - oli viisain kissa, jota edelleenkään olemme tavanneet.

TurTur oli täysiverinen opiskelijakissa, joka asui elämänsä aikana monessa osoitteessa ja matkusti paljon. TurTur oli tyytyväinen autossa, junassa ja jopa polkupyörän kyydissä, samaten asunnossa kuin asunnossa, kunhan sai olla oman ihmisensä kanssa.

TurTur oli kaunokainen, joka herätti huomiota ihastuttavalla sinisellä tyttölookillaan ja loistavalla tilannetajullaan missä ikinä liikkuikin. Lisäksi TurTur osasi erittäin tehokkaan silmäpelin, jolla erotteli fiksut teot ja typeryydet sekä suosikki-ihmiset rasittavista. Moni punastui tai huvittui tämän kissan paheksuvan katseen alla ja vähintään yhtä moni menetti neiti nirppanokalle sydämensä.

TurTur sairastui ja kuoli 11 vuoden iässä loppukesästä 2005. Siihen mennessä se oli muuttunut opiskelijakissasta lapsiperheen kissaksi, mihin se luonteensa mukaisesti suhtautui tyynesti ja ymmärtäväisesti. Turtsia muistelemme edelleen suurella rakkaudella ja sitä saamme syyttää tai kiittää elämäntavaksi paisuneesta kissaharrastuksestamme.

 

 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
all content and graphics KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted
page last updated 070907


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com