FIN*Alizarin Beautiful Belle
alias Kettuli
SIB d 23
 

oma sivu
testit näyttelyt sukutaulu pennut albumi  
         
  Iloinen Kissa Krumeluu
Iloinen Pieni Ruususuu
SIB Iloinen Kissa Krumeluu
SIB Iloinen Pieni Ruususuu
Alizarin Beautiful Belle Pennut
Kettulin pennut

zigwan's diego rocky


 

28.7.2009

Pennut ovat matkustaneet leppoisasti ja mökkeilleet ahkerasti viimeisillä vauvaviikoillaan. Nyt on kuitenkin havunneulaset ravisteltu turkeista ja elämä kaupunkilaiskissana jatkuu silkkisin tassuin ja viiksikarvat järjestyksessä.

Hyvästi mökki ja pihahäkki ja täältä tullaan uusi uljas elämä!

Vielä viimeinen päivitys pentualbumiin.

Kettulin FIN*ILOINEN pentualbumi

-------------------------

30.6.2009

Iloiset-suloiset Kissa Krumeluu ja Pieni Ruususuu leikkivät pallon hukkaamista, hännänläppäyshippaa, narun nirhaamista, Rasan herättämistä, Aniksen hännän nappaamista, vesikupin kaatamista, reppuun piiloutumista... Tai vaihtoehtoisesti ne nukkuvat niin, ettei viiksikään värähdä vaikka takajaloista nostaisi ilmaan.

Pennut elävät on-off -elämää täydellä teholla. Krumeluu on kasvattanut ison kissan pitkän hännän ja Ruususuu valtavat korvat, joita on parempi pitää kenossa mahdollisimman usein. Kuka ties miksi, kysyä sopii vaikka Yoda-mummilta...

Iloinen kissala lähtee nyt kesälaitumille ja seuraavissa päivityksissä olemmekin sitten ehtineet toivottaa Iloisille pentusille onnellisia tassutuksia ja pumpulinpehmeitä unia uusiin ihaniin koteihin, joissa heitä kovasti jo odotetaan.

Pikku-diiva Ruususuu jatkaa Iloisten siperiankissojen tarinaa tulevaisuudessa sijoitettuna pahaa-aavistamattoman Eddie-europojan kämppiksenä Turussa. Krumeluu aloittaa lokoisan kotikollielämän niinikään Turussa ja minusta tuntuu, että se on sille oikein mieleinen suunnitelma...

Iloinen kissala lähettää pennut matkaan haikeana, mutta tyytyväisenä. Onnemme on oikuttelevainen, mutta nämä naperot lähtevät maailmalle terveinä ja touhukkaina, turkki täynnä rakkautta ja rohkeutta, silityksiä ja suukkosia ja lupauksena mukanaan kissanelämän pituinen tuki ja turva kotikissalasta.

-------------------------

11.6.2009

Iloinen siperiankissapentue täyttää tänään seitsemän viikkoa. Tämä minipentue ei kauan viitsinyt vauvailla, vaan kaksikko on elänyt täyttä kissanelämää koko kodissa jo pitkään!

Erityisesti Pieni Ruususuu olettaa olevansa nimestään huolimatta ihan yhtä iso kissa kuin muutkin talon kissat. Se istuskelee parvekkeella katselemassa maailmaa kissarivin jatkona ja nukkuu portailla kuten muutkin. Itsevarmuutta sillä riittää kuin emollaan. Isojen kollien äkäiset suhahdukset se kuittaa pienellä selän köyristyksellä ja jatkaa touhujaan väistämättä pätkääkään. Jos se osaisi, se lallattaisi: "ei väistetä, ei väistetä!"

Kissa Krumeluu on vauvaisempi pennuista. Sen oli kovin vaikea ymmärtää, että ruoka ei enää koko ajan tulekaan emon lämpimästä sylistä, vaan ihan oikeasti on pakko syödä lautaseltakin. Krumeluu raukka, siinä se istui vatsa kurnien sydäntäsärkevä katse silmissään ja odotti maitobaariaan... Nyt se kuitenkin syö hienosti, on oikea sylihyrrä ja kehrää kovaäänisesti. Tässä puolestaan tämä "vaaleanpunainen" pörriäinen on kuin emonsa; kehräys kaikuu viereiseen huoneeseen saakka.

-------------------------

19.5.2009

Krumeluu ja Ruususuu tutustuvat nyt hännät tanassa olohuoneeseen. Tänään ja eilen on suoritettu jo sohvanalustan tutkimus sekä maton kartoitus.

Ekskursion ajan Kettuli köllöttää tyynenä moottori huristen ja taajaan kurnutellen sohvan alla ja vahtii tenaviaan ylpeänä, mutta huokaisee yhä helpotuksesta, kun kiikutamme vauvat takaisin pentukoppaan.

Koko kissalauma on hyväksynyt pikkupiiperot, joten Iloinen kissala on jälleen pentusistaan erityisen iloinen!

Albumissa uusia kuvia

-------------------------

13.5.2009

Kettulin pennuilla on nyt molemmilla painoa reilut 500g! Sen siitä pienestä pentueesta saa: paksut pallomahaiset lellivauvat!

Kaksi iloista karvapalleroa taapertaa siis keskivartalo maata viistäen pesälaatikossa ja killittelee ympärilleen harottavilla silmillään. Uteliaisuus alkaa onneksi vähitellen voittaa emon nisän houkutukset edes välillä joten ehkäpä jalatkin jonain päivänä vielä kantavat koko kissaa - tai sitten hankitaan masun alle rullalauta ;).

Kettuli ja Anis-rouva hoitavat tenavia sulassa sovussa ja muutenkin kaikki on kissalassa mallillaan.

Videoita pennuista
Pentujen oma albumi

-------------------------


1.5.2009

Kettulin viikon ikäiset pennut voivat loistavasti. Molemmat ovat yli neljänneskilon painoisia ja osaavat nauttia hellyydestä.

Kurkistakaa videoista Kissa Krumeluun tyylinäyte todellisesta kissanelämästä! Toivottavasti saamme hyvän pätkän myös Ruususuusta päivitettyä tänne pian!

Kissavideoita

-------------------------


26.4.2009

Kettulin FIN*ILOINEN pentualbumi (Java)

"Silkkiturkki, ruususuu,
pieni kissa Krumeluu,
Pienen pieni kissa
istuu aatoksissa." (Kirsi Kunnas)

Kissa Krumeluu ja Pieni Ruususuu kasvavat silmissä! Ne ovat nyt kolmen vuorokauden ikäisiä. Mitat tässä vaiheessa 169g (poika) ja 189g (tyttö)!

Ruususuu-tyttö on temperamenttinen pirpana, jolla on kova ja vaativa ääni: Kettuli-emo lähtee vaikka hiekkalaatikolta kesken kaiken sillä komennolla! Ja punnitsija/pennuntarkastaja laittaa sen kiireenvilkkaa takaisin emon kylkeen!

Krumeluu-poika on kaksikosta rauhallisempi ja pieniäänisempi. Käteen otettaessa se nuuskii rauhallisesti ja hartaasti ihmiskättä, sitten se puhaltaa tyytyväisen huokauksen ja nukahtaa.

Pesästä kuuluu nyt jo kolme kehräystä, emon iso ja kaksi pientä rukkia hurisee tyytyväisyyttään.

Krumeluu on alustavasti varattu Rocky-isin sukulaiskotiin ja Ruususuu -luonnollisesti - jäänee Iloisen kissalan omistukseen, mikäli siitä kasvaa niin hieno sibi-tyttö kuin miltä tässä vaiheessa näyttää.

-------------------------


24.4.2009

"Maasta se pienikin ponnistaa ja pieniä saattaapi onnistaa" sanoi Uppo-Nallekin viisaudessaan.

Kaksi iloista siperiankissaa tupsahti maailmaan torstaina!

Tyttönen on kilpikonnatiikeri söpöliini ja poika punaturkki ketunpoika kuten odottaa saatoimmekin. Syntymämitat komeat 127g ja 111g - ja nyt tyttö huitelee jo 150g rajalla!

Emo-Kettuli hoitaa pentujaan tarmokkaasti ja kehrää niin että pesälaatikko tutisee!

Kuva-albumia kasataan ja sopivimmasta nimiparista kiistellään...

-------------------------


24.3.2009

Kilppareita ja punaisia kehräys-pentuja odotellaan syntyväksi
viikolla 17!


Pari alustavaa ennakkovarausta Rockyn ja Kettulin pennuista on, mutta pentutiedustelut voi lähetellä osoitteeseen .

pentujen sukutaulu (.doc)

-------------------------

11.2.2009

Hurraa Rocky, taitava kolli! Kettulin nisät pullottavat ja punoittavat iloisesti kuin puolukat hangessa!

Toiveissa FIN*ILOINEN PENTUE kevätviikolla 17, jos kaikki menee hyvin eikä Kettuli meitä nyt narraa. Toivotaan ja tyttöstä urakalla hellitään...

-------------------------

20.2.2009

Ihana hurisija Rocky on viettänyt hiihtolomaa matalassa majassamme Kaarinassa. Iloinen kissala on hurmattu jälleen ja Kettuli on keimaillut minkä pörröisestä olemuksestaan irti saa. Nyt uupunut sulho nukkuu pyykkikorissa reporankana ja odottaa kyytiä takaisin kotiin.

Saa nähdä onko onni tällä kertaa myötäinen meille vai pitivätkö kissat taas vaan hauskaa keskenään ;)!?

-------------------------

8.2.2009

Rockyn ja Kettulin tapaaminen oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Heti, kun Rocky kopassaan ilmestyi eteisen lattialle, istahti Kettuli kopan päälle naama hymyssä: Tää on mun! Mikäs sitä kollia oli omiessa, on muuten upea, komea ja Zigwan's-tyyliin huippurohkea kehrääjäkuningas!

Pariskunta tykkäsi toisistaan ja viihtyi häähuoneessa loistavasti viikonlopun ajan. Pentuja näistä treffeistä ei kuitenkaan saatu, vaan piiiiiitkä kiimatauko. Uusinta otetaan heti, kun Kettuli aloittaa kevätlaulut!

-------------------------


14.8.2008

Niinpä niin, kissoilla on kissojen kiistämätön oikeus olla toimimatta meidän aikataulujemme ja suunnitelmiemme mukaan.

Mutta toivotaan kovasti FIN*Iloinen pentuetta talveksi 2008!

Kettuli on kosinut FIN*Zigwan's Diegoa, kaunista klassista tabbykollia. Diego alias Rocky onkin Kissa Janssonin puoliveli isän puolelta ja Rasan puoliveli äidin puolelta ja siis meille varsin tuttua sukua.

Toiveissa punaturkki pojat, tiikerit ja tabbyt sekä kilpikonna tytöt, samaten molemmin kuvioin. Rocky ei kanna naamiogeeniä.

FIN*Zigwan's
Rockyn koti Jillaroo's kennelissä

-------------------------

12.10.2007

Alizarin Beautiful Belle, "Kettuli"
HCM tested: Normal

Kettuli kävi Sari Granholmilla HCM-ultrassa. Sydän on täysin terve ja normaali! Testituloslomake on laitettu näkyviin nettisivuille. Olemme todella iloisia pörröhännän puolesta!


 

 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
all content and graphics KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted
page last updated 070907


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com